torsdag 9. juni 2011

Vi har fått båt!!

Tenk at vi har fått oss egen båt. Den er gammel og tørr og fantastisk sjarmerende! Om vi klarer å sette den på vannet i løpet av denne sommeren er uvisst - vi har litt andre prosjekter på gang gitt. Men vi skal skrape og pusse og olje og trutne, så blir den så bra til slutt!!:)

2 kommentarer:

 1. SÅ herlig, både med båt og ny kjellerstue med spennende innhold i veggene og alt og det!

  Men hva er det med dere to og blomster da?? Tror dere må vurdere seriøst og starte en eller annen form for gartneri altså..I allefall er det helt tydelig at alt som er grønt og har røtter slår rot hos dere..HERLIG!
  Gleder meg allerede til neste helg, for da skal jeg jobbe med deg besteste Ingvild:O)

  Klem,klem,klem!

  SvarSlett
 2. Ja, nå tar kjellerstuen virkelig form. Mureren holder på med et fantastisk puslespill der nede, for vi skal ha bruddskifer på gulvet:)

  I forhold til blomster så er det vel det at jeg tar vare på alt som er grønt, stort eller smått, nytt eller gammelt. Vinduskarmen på kjøkkenet bærer jo også preg av det - den kan ikke akkurat kalles et utstillingsvindu. Men det er gøy når det går :)

  Jeg er utrolig glad for at du ble frisk igjen så fort! Gleder meg masse til jobbehelg med deg også, bare synd at jeg svikter på søndagen...:(

  SvarSlett