mandag 30. mai 2011

Roser

Når man får en rose av noen man er glad i, ønsker man at den skal vare lenge! Noen ganger dør den alt for fort...

Denne rosen fikk jeg av jobben for "lang og tro tjeneste" i desember i fjor. Den har stått til i vann fram til i dag - og jeg innser nå at den er avgått med døden. Det var utrolig stor og fin!

Den rosen fikk min kjære på jobben sin før jul (vi er to verdsatte sjeler:). Den fant ut at den skulle klamre seg til livet. Selve blomsten døde, men den fikk stadig nye grønn skudd. Røtter utviklet den også etterhvert. Den har stått i vann fra desember til i dag, altså et halvt år...


Her ser dere en rose jeg fikk av min kjære i desember 2009. Den stod et halvt år i vann før jeg pottet den sommeren 2010. Den har flere ganger sett veldig skrantende ut, men nå i vår begynte den å få mange grønne skudd. Jeg har ikke sett antydning til roseknopp enda, men jeg venter i spenning:)


I dag plantet jeg de to rosene sammen. Det blir spennende å se om det blir noen busk ut av prosjektet mitt, og om denne blir sterk nok til å plantes ut. Håper er selvsagt at det skal komme en knopp en dag:)
De to tørkete roseknoppene var veldige fine, og kunne ikke kastes med det første. De blir derfor brukt til å dekorere i spisestuen min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar