torsdag 16. juni 2011

En uke igjen til bryllup...

Det nærmer seg bryllup med brask og bram. Om én uke må alt være på plass. Har du alt under kontroll nå Ingvild? spør de meg. Daglig. Og ja, jeg tror faktisk at jeg har det. Det blir litt som eksamen - det er lite jeg kan gjøre fra eller til nå likevel, grunnlaget for et vellykket arrangement er lagt for lenge siden. Men det er ikke så mange som forventer at alt er klart allerede, og det medfører faktisk dobbeltarbeid. Bordkart som var ferdig skrevet og printet må skrives om og printes på nytt etter et par "i siste liten-avbestillinger". Vigsler spurte i dag om å få lese gjennom programmet for vielsen før det ble trykket opp - men det har vært ferdig opptrykket i to-tre uker... Heldigvis var det ikke større feil enn at vi kan bruke dem... Men til tross for at jeg føler jeg har kontroll på dagtid, så er det tydelig at det ligger og kverner en del tanker. Nettene har fått hyppig besøk av bryllupstanker i det siste!Vi har valgt verdens vakreste sted som ramme for vår store dag - rettere sagt vår store helg. Det heter Hardingasete og ligger ved Tørvikbygd i Hardanger.Hit kommer gjestene på fredag for en koselig grillaften på kaien. Lørdag er det frokost og tunleker før vielse kl to. Deretter går det slag i slag med velkomstdrink, middag og fest. Det skal bli en fantastisk helg! Om været er på vår side er vanskelig å vite enda - yr melder 14 grader og regn, noe som kan komme i veien for både grillkveld, tunleker og utevielse. Men det er langt fram, yr kan ta feil - og vi har reserveløsninger hele veien (vi vet jo at vi bor på Vestlandet!).

Det er utrolig mange som legger ned krefter for at dette skal bli en perfekt begivenhet, og det setter vi utrolig stor pris på. Koret jeg synger i har holdt på med øvinger i flere uker lenger enn det som er vanlig for at alt skal sitte perfekt til vielsen. Jeg er nemlig så heldig at hele koret kommer til Hardanger for å synge for oss når vi skal gifte oss! Det er også mange andre som er i sving. En venninne av meg har hjulpet meg masse med å tenke blomster, en annen har brukt masse tid på prøvesminking og sminkehandletur for å finne den perfekte leppestift. Andre igjen jobber med sine roller som forlovere, toastmaster, underholdningsansvarlig, musikkansvarlig m.m.


Ellers er kjolen ferdig sydd og hentet, blomster er bestilt, ringene er kommet i hus, og frisøren skal besøkes i morgen. Så det viktigste er jo på plass da...:)

1 kommentar:

  1. Åååååå, det kiler i magen min på dine vegne søteste Ingvild!!

    Jeg gleder meg sånn på dine vegne og skal ta et skikkelig alvorsord med værgudene altså.Ikke bekymre deg!

    Vi får snakkes mer kl.07 i morra tidlig, hi,hi - bare du og jeg opå jobb.Gjetter at skravla skal gå du....

    SvarSlett