Klatring

Jeg tok klatrekurs helt tilbake i 1996, klatret et års tid eller to før jeg la klatreskoene på hyllen. Rundt 2004 fikk jeg heldigvis startet opp igjen da jeg tok mot til meg og møtte opp alene i Bergenshallen. Jeg var lei av å forsøke å lage klatreavtaler med folk som egentlig ikke ville klatre - for dette var noe jeg ville! Jeg møtte opp i Bergenshallen i håp om å finne noen å klatre med, og det gjorde jeg:) Jeg fant et koselig tvillingpar som jeg har klatret med siden. Vi har også blitt kjent med mange flere klatrere, så nå er det heldigvis ingen problem å finne folk å klatre med selv om man jobber turnus og har ledig tid på ulike tidspunkt hver uke...


I tillegg har jeg fått min kjære til å begynne med klatring, så nå har vi en felles fritidsaktivitet. Da vi var i Lofoten i sommer kontaktet vi Nordnorsk klatreskole og leiet oss en guide til å klatre sammen med oss. Da klatret vi 120 meter, tre standplasser - i regn og tåke! Men det var utrolig gøy likevel!!

Bor du i Bergen og trenger noen å klatre med? For noen år siden startet jeg og en venninne klatregruppen Klatrevenner ønskes i Bergen på Facebook. Siden den gang har over 400 personer lagt seg til i gruppen, og det er daglig folk som skriver om at de skal klatre/søker klatrepartner. Det er fritt frem å melde seg inn!