onsdag 16. februar 2011

Klubb

Skal i klubb i dag! Jippi! Etter mange mange års iherdige forsøk på å finne en felles møteplass for alle venninnene fra videregående, ble det for ca ett år siden bestemt at vi skulle bite i det sure eplet og starte klubb. Vi var jo tross alt passert 30, så det var vel på tide å gå i våre mødres fotspor...

Etter våre månedlige klubbsamlinger kom i gang har vi fått mye bedre kontakt med hverandre. Vi har til og med turt å si ordet "klubb" høyt:) Forutenom de månedlige treffene har vi hatt en venninnetur til Stockholm, og holdt julebord hos meg. Nå som alle medlemmer av klubben er etablert med kjærester, vurderer vi å arrangere noe hvor også mannfolkene er med...

Så herved går oppfordringen videre til dere som har det med å si: "ja, vi må treffes snart, det er alt for lenge siden" - sett det i system og gjennomfør det!

4 kommentarer:

 1. Ja - nå er jo jeg litt eldre enn deg, men - vi har ikke startet "klubb"... vi har bare "jentekvelder". - og det har vi hatt i sikkert 10 år... en gang i måneden ;)

  Det er i hvert fall skikkelig trivelig å holde kontakten, og det er der mange av turer med familiene blir planlagt - og funnet opp :)

  MORO!!!

  Gratulerer :)

  SvarSlett
 2. ...og dessuten - det er vel i grunnen ikke så viktig hva det kalles - bare en har det hyggelig ;)

  Og - skulle en være så heldig å ha klubb like lenge som mormor - eller farmor - så kan det vel være verdt det - selv om det heter klubb ;)

  SvarSlett
 3. Ja, det er veldig koselig!:)
  Farmor ja, de holdt på i mange år! Men det er jo akkurat det. Har man først laget et system, så holder man fast ved det. Praktisk og enkelt:)

  SvarSlett
 4. :)

  Jeg var på "jentekveld" i går :) Vi er mange som er med, og i går var vi faktisk 14 stykker :) Er ikke så mange alltid... tror kanskje vi er rundt 20 som er med i "gjengen", og så inviterer vi noen med oss innimellom... det hender jo at noen flytter til bygda, vet du ;)

  SvarSlett