søndag 17. juni 2012

Opprydning i kjoleskapet

Jeg har hatt en real opprydning i kjoleskapet, prøvd alle jeg kom over, og dessverre måttet konkludere med at noen av dem ikke passer meg (lenger... eller aldri har?). Før de forsvinner til Fretex tenkte jeg at de skulle få ta turen innom bloggen min... Gi en lyd om du har lyst på en eller flere av disse... Alle kjolene er i størrelsene M eller 40 (ca)


Kjolen til venstre er en lett sommerkjole. Kjolen i midten er en veldig fin kjole i to lag hvor det ytterste laget nærmest ser ut som det er heklet med perler på. Denne kjolen er i str 44, men passer meg helt fint (her er det fargen som ikke kler meg). Kjolen til høyre kjøpte jeg til min søsters bryllup. Den er egentlig ganske fin, kan brukes både med og uten stropper. Dessverre var ikke glidelåsen like lett å lukke som før...


Her er den samme kjole som i montagen over...


Kjolen til høyre er en lett sommerkjole, brukt i bryllup. Håper jeg var brun den gang, for fargen kledde meg ikke så godt i dag...


I tillegg gir jeg bort to sommerlige vesker.....

4 kommentarer:

 1. Heisann!
  Jeg likte godt den kjolen med to lag, men synes str 44 hørtes stort ut. Men dersom det ytterste laget er litt tungt pga av perler så ligger den kanskje fint likevel? Men hvordan er den i ryggen, tror du den vil sitte fint med min svaie rygg?

  SvarSlett
 2. Ja, den henger såpass tungt at den legger seg inntil kroppen - også i ryggen. Den satt ihvertfall fint på meg, var bare litt feil farge. Du skal få prøve den når dere kommer:)

  SvarSlett
 3. Jeg syntes den til venstre var fin jeg :-) Den kunne jeg gjerne tenke meg!! Den til høyre brukte du i mitt bryllup husker jeg :-)
  klem Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er helt riktig at jeg brukte den i deres bryllup. Håper ikke det finnes så mange bilder av det...:P
   Mamma ville også gjerne se på den til venstre, men hvis ikke hun vil ha den er den din!!:)

   Slett