søndag 20. mars 2011

Brudekjoleprøving i New York

Til tross for at jeg allerede hadde funnet kjolen jeg skal gifte meg i, så måtte jeg jo se litt i New York. Vi hadde lest på nettet at der skulle være et eget brudehus - the bridalbuilding. Vi forstod det som at dette var et hus med kjoler, dresser, fotografer, blomsterbutikker, skobutikker osv. Jeg gledet meg til å oppleve denne "brudeverdenen", og må vel i samme slengen medgi at jeg er på vei til å bli en bridezilla...
Men der tok vi feil. Vi fulgte adressen og kom til et stort kontorlokale. Damen i resepsjonen nede ante ikke hva vi snakket om, men hun trodde det var noen som solgte brudekjoler i 11 og 17 etasje. På vei til heisen hvisket vaktmesteren til oss at vi burde prøve 17 etasje først, så det gjorde vi. Vi kom opp i en lang korridor og fant en mørk glassdør hvor det tydeligvis var noe brudeutstyr innenfor, men de var stengt. Det var den i 11 etasje også...
Vi oppsøkte andre brudebutikker vi fant på nettet. Et sted fikk vi ikke komme inn fordi vi ikke hadde bestilt time - fair enough, og et sted lot vi være å gå inn da vi også her gikk bortover en lang korridor og kom til et kontorlignende lokale... I all letingen gikk vi helt tilfeldig forbi en butikk som het David's bridal. Der var vi velkommen inn uten timebestilling, og vi fikk lov til å gå og kikke på alle kjolene som hang framme. Etter en stund fikk vi også tildelt prøverom.
Vi forstod ganske fort at dette var en "billigbutikk". Det var lite hjelp både i utvelgingsprosessen og i påkledningsprosessen. Kjolene koster ca 300-1100 dollar, og man kunne kjenne at kvaliteten var noe helt annet enn de kjolene jeg hadde prøvd i Bergen. Men likevel - det var kjekt å komme inn, og alltid gøy å prøve kjoler!:)

Fluffy Puffy


Provisorisk brudebukett....man tager hva man haver
Noen må forresten forklare disse kjolemakerne at det faktisk er mulig å lage noe annet enn bare stroppeløs!!!


2 kommentarer:

  1. Du ser verkeleg flott ut i alle desse kjolane. Men min favoritt er framleis den på dei to nedste bileta :) Og det er den same på andre og tredje biletet etter teksten, ikkje sant? Gleder meg til å sjå Hardanger-kjolen!

    SvarSlett
  2. Ja, det er den samme på 2. og 3. bilde. Var vel den jeg hadde mest på meg. Men ser du hvor lavt (og skeivt) den sitter på det nest nederste bildet?
    Nei, du får glede deg til Hardangerkjolen. Den er noen klasser over disse;)

    SvarSlett