søndag 10. april 2011

Pappa'n min er 60

I går var det storstilt feiring for min far som fylte 60 år. I den forbindelse hadde hele familien gått sammen om å lage et lappeteppe til ham som skulle symbolisere mye av det vi forbinder med ham.
Her var hus, hytte og båt representert. Høydehopp og maratonløp. Musikk i alle varianter. Jobb og familie. Han ble veldig glad for gaven!

Jeg fikk ideen av en kollega som hadde gjort det til sin far - og jeg falt pladask for tanken! Jeg kontaktet kusiner og tanter, søstre og svigerinner, og selvfølgelig hans kone (stort sett kvinner ja, men det var faktisk to mannlige bidragsytere også!). Alle var med på ideen. Tanken var at alle skulle strikke 20x20 cm, så skulle jeg hekle det sammen. Lite visste jeg da om hvilket puslespill dette kom til å bli. For det er faktisk ganske så vanskelig å treffe akkurat på centimeteren... Men med triksing og miksing, tett hekling og luftig hekling, så ble det et nokså firkantet lappeteppe. Min søster tok på seg ansvaret å sy fleece bakpå teppet, slik at det ble litt avstivet. Resultatet er et varmt og godt teppe til ettermiddagsslumring.

 Ellers bidro jeg med hjemmebakte kaker....

...også fikk han en lydopptaker som han har ønsket seg. Her ser dere den innpakket i avispapir - noe jeg gjør med alle gaver pga alle kjemikaliene som er i gavepapir. Gavene blir ofte minst like fine i avispapir eller gråpapir!!

1 kommentar:

  1. Avispapir har jeg ikke tenkt på, men - gråpapir - det bruker jeg stort sett :) Det er gjerne utgangspunkt for tegninger eller små skrifter... :) - eller kanskje noen klistremerker.

    SvarSlett